Από το 1974, η εταιρία «ΓΕΡΑΝΟΙ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΑΚΗ» «Μήτσος» με έδρα τα Χανιά της Κρήτης προσφέρει έργο υπεύθυνα σε όλους τους τομείς και δραστηριότητες της κοινωνίας μας.

Η εταιρία μας εξειδικεύεται σε ανυψώσεις, μεταφορές – ειδικές μεταφορές, μετακομίσεις, και οδική βοήθεια σε τομείς όπως κατασκευές, εμπόριο, ναυτιλία, αθλητικές διοργανώσεις, τηλεόραση – κινηματογράφος, επιχειρηματικές δραστηριότητες, διασκέδαση, τηλεπικοινωνίες, εθνική άμυνα κ.α.

Ο ιδιόκτητος χώρος των εγκαταστάσεων 7 στρεμμάτων είναι απόλυτα ελεγχόμενος και ασφαλής και μας επιτρέπει την άριστη παροχή υπηρεσιών εναπόθεσης και αποθήκευσης.

Ο εξοπλισμός μας περιλαμβάνει γερανούς έως 200 τόνους, παπαγαλάκια, αυτοκινούμενα καλαθοφόρα, κλαρκ – περονοφόρα, πλατφόρμες βαρέου τύπου, εργοεξέδρες αυτοκινητάμαξες και φορτηγά που καλύπτουν όλες τις ανάγκες ανύψωσης και μεταφοράς.

Συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας πάντα με γνώμονα την ασφάλεια, την υπευθυνότητα και τις αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής, επενδύοντας σε υψηλών προδιαγραφών τεχνολογικό εξοπλισμό ώστε,
να σας ανεβάζουμε όσο ψηλά θέλετε…